• search
    search
    close
  • email
    email
    close

Newsletter

Prijavite se na newsletter listu Kutjeva d.d.

Ime

E-pošta

Please enable the javascript to submit this form

Upisom Vaše adrese e-pošte slažete s našom Izjavom o privatnosti i Uvjetima korištenja
Petak, 30 Listopad 2020 11:16

Nagradni natječaj ”OSVOJI KARTE ZA PREDSTAVU PREDSJEDNICI&CA”

Napisao

NAGRADNI NATJEČAJ ”OSVOJI KARTE ZA PREDSTAVU PREDSJEDNICI&CA”

 

 

Članak 1: Organizator

Nagradni natječaj „Osvoji karte za predstavu Predsjednici&ca“ (u nastavku Natječaj) priređuje i organizira KUTJEVO d.d., Kralja Tomislava 1, Kutjevo, OIB: 21918659912 (u nastavku: Organizator).

Članak 2: Vrijeme i mjesto održavanja

Natječaj se provodi na Instagram stranici KUTJEVO d.d. https://www.instagram.com/kutjevo_vinarija/ u razdoblju od ponedjeljka, 02. studenog 2020. u 10:00 h do utorka, 03. studenog 2020. u 12:00 h na području Republike Hrvatske.

Dobitnici i točni odgovori na Natječaj objaviti će se 03. studenog 2020. u 12:00 h.

Članak 3: Kako sudjelovati u Nagradnom natječaju?

U navedenom razdoblju na Instagram stranici KUTJEVO d.d. https://www.instagram.com/kutjevo_vinarija/ provest će se Natječaj koji se sastoji od ukupno jednog (1) Natječaja unutar kojeg će biti postavljeno po jedno (1) pitanje.

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je točno i što brže odgovoriti na postavljeno pitanje.

Sudionik koji u prosjeku ponudi najbrži točan odgovor odnosno čiji se točan odgovor pojavi kao prvi vidljiv u sekciji komentara na postavljeno pitanja smatra se pobjednikom Natječaja.

Natječaj je tematski vezan za: opće informacije o KUTJEVO d.d., a odgovore je moguće pronaći na službenim web stranicama KUTJEVO d.d. www.kutjevo.com.   

Članak 4: Fond nagrada

Ukupan nagradni fond uključuje: 3 karte za predstavu Predsjednici&ca u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh u Zagrebu.

Nagrade nisu zamjenjive za drugi proizvod ili novčanu protuvrijednost, niti su prenosive. Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije od onih koje su navedene Pravilima od strane Organizatora.

Članak 5: Pravo sudjelovanja

U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke, punoljetne osobe (18+) i državljani Republike Hrvatske koji su ujedno i korisnici društvene mreže Instagram.

U Natječaju mogu sudjelovati, ali ne mogu ostvariti pravo na osvajanje nagrada: zaposlenici Organizatora i ostalih organizacija uključenih u Natječaj, kao niti članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Ako se kasnijom provjerom utvrdi da Sudionik ne zadovoljava uvjete propisane Pravilima, svi odgovori će biti proglašeni nevažećima te će nagrada pripasti idućem najbolje plasiranom Sudioniku koji zadovoljava uvjete. Organizator zadržava pravo isključenja Sudionika iz Natječaja, bez prethodnog obavještavanja, ako u bilo kojem trenutku posumnja da Sudionik zlorabi mehaniku Natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen.

Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih Sudionika.

Sudionik će biti diskvalificiran iz Natječaja ako se pojavi opravdana sumnja da se koristio lažnim i/ili dvostrukim profilom/profilima. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhu Natječaja.

Organizator može prema vlastitoj diskreciji diskvalificirati svakog sudionika ako ustanovi razumnu sumnju da se isti koristi lažnim profilom(ima).

Članak 6: Odabir i objava dobitnika

Dobitnik je osoba koja najbrže komentira Natječaj (prvi vidljiv komentar s točnim odgovorom).

Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici KUTJEVO d.d. https://www.instagram.com/kutjevo_vinarija/  03. studenog 2020. u 12:00 h.

Članak 7: Preuzimanje nagrade

Popis dobitnika bit će objavljen u komentarima objave, te će daljnja komunikacija biti elektronskom poštom ili putem Instagram messengera. Dobitnik je dužan privatnim kanalom dostaviti svoje podatke kako bi mu Organizator dostavio detalje vezane uz nagradu.

Rok za preuzimanje nagrade je jedan sat prije početka predstave. Nakon isteka roka, dobitnik gubi pravo na preuzimanje.

 

Članak 8: Odricanje odgovornosti

Ovaj Natječaj nije ni na koji način povezan s Instagramom niti je u vlasništvu Instagrama te ga Instagram ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete društvu KUTJEVO d.d., a ne Instagramu. Napominjemo, Instagram je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/komentar na našoj Instagram stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te KUTJEVO d.d., ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba.

Članak 9: Zaštita osobnih podataka

Podnošenje podataka za ovaj Natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, pohrane i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke sudionika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama.

Prikupljene podatke (ime i prezime, adresu te broj telefona) dobitnika nagradnog darivanja organizator ustupa kazalištu Kerempuh isključivo radi predaje osvojene nagrade. Organizator prikupljene podatke sudionika i dobitnika nagradnog darivanja briše nakon godinu dana iz baze prikupljenih podataka.

Članak 10: Opće odredbe

Organizator nije odgovoran ako pobjednik nije dostupan zbog netočnosti podataka ili nemogućnosti uspostavljanja kontakta.

Članak 11: Mogućnost prekida Nagradnog natječaja

Organizator natječaja zadržava pravo da prekine ovaj Natječaj u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Natječaj biti obaviješteni putem službene web stranice i/ili i Instagram stranice Organizatora.

Članak 12: U slučaju spora

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Požegi.

Članak 13: Izmjene pravila

Organizator zadržava pravo promijeniti Pravila Natječaja, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

*Prijavom na Natječaj, Sudionik prihvaća sva Pravila Natječaja i potvrđuje da je suglasan/na ustupiti svoje osobne podatke Organizatoru Natječaj.

U Kutjevu, 30. listopad 2020.g.


Odgovor vezan za nagradni kviz održan u periodu od 02. do 03. studenog 2020. glasi Pinot sivi 1947.Pročitano 247 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Studeni 2020 12:04
Izbornik